Egobilder från innan Josses fest :)

Lägger upp ett par egobilder från precis innan jag åkte till Josses sweet 16.
Måste faktiskt få säga själv att jag såg ganska bra ut då :)



Sorry för den smutsiga spegeln, :O
Tycker mitt hår ligger nästan perfekt här blev jättestolt :)


Älskar förresten att gå på Estet dans, har fått en hel del nya kompisar men, typ inga nya kill kompisar. då det bara går 1 kille i klassen o man umgås inte så mycket med adra klasser.
Har träffat på Oscar o Fiffi lite i skolan. Mest fiffi :)
Har förresten hört att en kompis ska operera ryggen för skolios. Blev så förvånad när fiffi berättade att en tjej skulle göra det...  vilket påminner mig om att jag måste messa henne o kolla hur det e med henne:)

OMG såg precis på Bounce.nu att filmerna från sommarlägret e nu uppe på deras sida, vill ni kolla in filmerna gå in på länken längst ner i inlägget.
Vill ni se filmerna med mej i så kan ni kommentera nedan så kommer jag att svara så fort jag kan :D

Kramisar <3

http://www.bounce.nu/summercamp/bscVideo.htm


Hej igen :)

Hejsan bloggen XD

Lessen att jag inte orkat skriva på VÄLDIGT LÄNGE och det finns egentligen ingen anledning förutom att jag inte orkat...:D
Första 2 veckorna på estet dans har varit jättekul :) fått en massa kuliga människor, älskar danslektionerna fast de är ju så klart mer seriösa än på aktiv ungdom. men jag lär mig mycket mer också. Ska snart göra moppe testet, o jag hoppas att jag klarar det. Har inte orkat plugga så mycket och man måste få 52 rätt av 70 frågor. 5 av frågorna spelar dessutom ingen roll, de är bara för en undersökning men vilka dessa är får man inte veta... :(
Saknar sommaren nu när hösten typ är här därför lägger jag upp en sommar bild, då det var skit varmt :)

Hade foto- och modelldag med några tjejkompisar :D


RSS 2.0